2010. május 22., szombat

Az Európa-bajnokság előtt

Felkerültek szépen a szponzorok ide jobbra, tessék rájuk klikkelgetni, hogy lássák, mennyire gyümölcsöző befektetés a siklóernyőzésbe beletolni a komoly pénzösszegeket.

Holnap indulunk Abtenauba, vasárnap regisztráció, hétfőn training day és megnyitó (nem kaptunk végül semmi egyenhacukát, pedig ígérték, én rózsaszín ingben vonulok), keddtől pedig majd pókerezünk az esőben. Az előrejelzés nem sok jót sejtet, de ki tudja. A csapat: Ákos Zsuzsi, Simonics Peti, Varga Dénes, Kovács Béci, Galambos Laci és jómagam.

Nehéz esélyt latolgatni most még. Én személy szerint a 150 pilóta közül, egy első 50-be kerülésnek már nagyon tudnék örülni, az ernyőm új, még ki se tudtam próbálni, a beülő szintén, de nyilván az új kétzsinóros protókkal szemben nem sok esélyünk lesz. A világ élvonala ismét lépett egy nagyot előre, és mi csak próbáljuk tartani a lépést. A bassanói verseny elég jól megmutatta, hogy 5 perc hezitálás könnyen 40 helybe kerülhet, és egy EB-n ez még durvábban érződik majd. Itt már minden országból csak a legjobb 4-5 pilóta van, és azok általában versenyről-versenyre utaznak, tapasztalatban, versenytaktikában utcahosszal járnak előttünk. Na, azt hiszem ennyi elég a bizonyítvány előre magyarázásából, legközelebb Abtenauból írok majd.

Verseny link

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése