2011. június 11., szombat

Strategia

A tanulastol es a leadandoktol kisse hullafaradtan sikerult megerkezni Piedrahitaba, de szerencsere mar csukott szemmel is megy a repter-Nuevos Ministerios-Mendez Alvaro utvonal. A buszon joreszt azon filozofaltam, hogy akkor most mi is legyen a strategia a Spanyol Openre. Mert ilyenkor mindig ez van a versenyek elott: nezi az ember, hogy kik jonnek, milyen ernyokkel, probalja elhelyezni magat, es kitalalja, hogy nagyjabol milyen strategiat fog kovetni a verseny alatt. Ehhez termeszetesen konzekvensen tartja magat egeszen az elso pylonnyitasig. Akkor ugyanis mindent felulir a pillanatnyi helyzet, az idojaras, a tobbi ernyo, a feladat stbstb.

Nagyjabol ket strategiat tudok kovetni (legalabbis az elhatarozas szintjen): az egyik, hogy ugy fogom fel, hogy ez a verseny nem szamit, ez itt most arrol szol, hogy mindent kiprobalok, tolom neki, tobbet bevallalok, ha lerohadok abbol is tanulok. A masik pedig, hogy ugy repulok, hogy ez mar a VB, a helyezesek es a pontok dontenek, egyutt repulok a spanyolokkal (megneztem: a VB-re nevezettek mind itt vannak), megnezem hogy ok hogyan, mikor, merre repulnek, es persze ha ugy adja, akkor tolom.


3 megjegyzés:

  1. szia Bali, hajrá, drukkolok Neked! Barátkozz meg az új cuccal oszt a VB-én egy kiemelten jó helyezést várunk Tőled.
    Írj minden nap beszámolót. Ha tudsz... ugye érted mire gondolok? :)
    üdv
    béci

    VálaszTörlés
  2. Perszepersze, nem fogok 2 orat ulni egy kertiszekben a karfat markolva, majd hazamenni es filmeket nezni a laptopon. :)

    VálaszTörlés